Terres de l'Ebre

Els Mossos detenen quatre persones i desmantellen un punt de venda de drogues a Tortosa

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones a Tortosa com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues. Es tracta de tres homes de 25, 38 i 50 anys, i d'una dona de 43 anys. Tres de les detencions es van fer aquest dimecres mentre que la quarta s'ha efectuat aquest dijous.

La collita d'arròs al delta de l'Ebre és la "pitjor en dècades" i cau un 13,8% respecte a l'any passat

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha quantificat que la minva de la producció d'arròs ha estat finalment del 13,8%, respecte a l'anterior.

Govern i entitats portaran les "especificats" de les Terres de l'Ebre a la Taula Nacional de l'Aigua

La primera reunió de la Taula de l'Aigua de les Terres de l'Ebre ha posat a treballar una vintena d'entitats socioeconòmiques del territori per fer una diagnosi de la gestió de l'aigua i elevar aquestes "especificitats" a la Taula Nacional de l'Aigua.

Les pedregades al delta de l'Ebre causen pèrdues del 50% a la collita d'arròs

Les pedregades al delta de l'Ebre causen pèrdues del 50% a la collita d'arròs
Les pedregades registrades les darreres hores al delta de l'Ebre han causat pèrdues del 50% en la collita d'arròs. Segons ha indicat Unió de Pagesos aquest diumenge, en algunes finques de Poble Nou del Delta (Amposta) on hi havia arròs bomba llest per collir l'afectació ascendeix fins al 100%.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat