Detinguts sis homes en el marc del desmantellament d'una important plantació de marihuana a Soriguera

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis homes d'edats compreses entre els 25 i 48 anys en el marc del desmantellament d'una plantació de marihuana en una zona boscosa del nucli de Llagunes, a Soriguera (Pallars Sobirà). L'entrada i perquisició a la zona per part dels agents, equips de l'ARRO i un helicòpter va tenir lloc a primera hora del matí d'aquest dimarts.

Els efectius van intervenir 2.800 plantes, de prop d'1,5 metres, amb un pes total de droga de 2.156 kg i un valor que superaria els 4 milions d'euros. A més, els investigadors van localitzar documentació i cinc telèfons mòbils. En el moment de l'entrada es van detenir tres homes, mentre que els altres tres van fugir pel bosc. Tot i això, van poder ser arrestats poc després.

Els mossos van tenir coneixement de l'existència de la plantació de marihuana a finals del mes de juliol. Les plantes es trobaven en diferents feixes desbrossades al llarg d'un barranc. També es va localitzar, per sobre de la plantació i enmig del bosc, el que s'anomena zona de vida amb sis tendes de campanya. A més a més, havien habilitat una altra zona on es preparava i assecava la collita. Els detinguts, acusats d'un delicte contra la salut pública i pertinença a grup criminal, passaran properament a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tremp.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat