A presó l'agressor d'una desena de dones a l'estació de Camp de l'Arpa del metro de Barcelona

A presó l'agressor d'una desena de dones a l'estació de Camp de l'Arpa del metro de Barcelona
El jutjat d'Instrucció número 32 de Barcelona ha enviat a presó l'agressor d'una desena de dones a l'estació de metro de Camp de l'Arpa de Barcelona. El magistrat ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança, amb una causa oberta pels delictes de lesions i tracte degradant.

Els fets es van produir divendres al matí quan l'home -de 30 anys, amb cinc antecedents i conegut per la policia- va agredir indiscriminadament almenys una desena de dones a l'andana de l'estació de la línia 5 del metro. Una de les víctimes va rebre un fort cop al cap, va caure a terra i va patir ferides de gravetat, segons els Mossos d'Esquadra. La policia afirma que només una de les dones ha presentat denúncia i anima les altres possibles víctimes a fer-ho.

El mateix conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, veu delicte d'odi en l'agressió a una desena de dones al metro i anima les víctimes a denunciar els fets. En declaracions a Catalunya Ràdio, Elena ha parlat d'una "atrocitat", ha insistit que és "bo i necessari" que les víctimes presentin denúncia, i ha garantit el suport i l'acompanyament a les agredides.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat