Detenen una agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona per encobrir els tocaments del seu home a una discoteca

Detenen una agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona per encobrir els tocaments del seu home a una discoteca
La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut, a petició dels Mossos d'Esquadra, una agent del cos municipal acusada d'omissió de persecució de delictes, tracte degradant i usurpació de funcions públiques, segons ha avançat el mitjà 'El caso' i ha confirmat l'ACN.

La detenció va tenir lloc dimecres, després que el dia abans s'hagués detingut el seu home per presumpta agressió sexual en una discoteca de l'Eixample, en concret per uns tocaments que hauria fet a les víctimes en presència d'ella. Segons el relat policial, l'home es va fer passar per policia per fer els tocaments i coaccions. La detenció de l'home la va fer la Guàrdia Urbana, que també va identificar la dona. En aquell moment, però, no se la va detenir.

Posteriorment el cas va passar a mans dels Mossos d'Esquadra, que va decidir detenir la policia municipal. La detenció la va practicar l'endemà dimecres la mateixa Guàrdia Urbana a petició del cos autonòmic.

La parella ha passat aquest divendres a disposició judicial. Des de l'Ajuntament de Barcelona s'ha puntualitzat que en el moment dels fets l'agent estava fora de servei.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat