Comencen els treballs per ampliar el CAP de Sant Andreu de Llavaneres

Comencen els treballs per ampliar el CAP de Sant Andreu de Llavaneres
Aquest mes de setembre han començat els treballs per ampliar el Centre d'Atenció Primària (CAP) Sant Andreu de Llavaneres (Maresme), una actuació que permetrà comptar amb més espais assistencials per atendre millor la ciutadania.

Les obres es fan en una parcel·la adjacent a l'edifici actual cedida per l'Ajuntament, per la qual cosa l'activitat del CAP es podrà mantenir amb normalitat. Es guanyaran 600 metres quadrats, doblant la seva superfície actual fins arribar als 1.250. Les obres significaran sumar set consultes a la planta baixa i sis consultes més a la planta primera, a banda dels espais destinats a sales d'espera, aula d'educació sanitària o aula polivalent, entre d'altres. La inversió és d'1,3 milions d'euros.

L'ampliació del CAP està finançada pel Servei Català de la Salut amb Fons Europeus REACT, i s'espera que els nous espais puguin entrar en funcionament a principis de 2024.  El centre es troba al passeig de Jaume Brutau, i està gestionat per l'Institut Català de la Salut.

Atén la població adulta i pediàtrica resident a l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Sant Andreu de Llavaneres, juntament amb els consultoris locals de Caldes d'Estrac, tancat temporalment per obres de millora, i els de Sant Vicenç de Montalt i Montalparc.

L'equip humà està format per professionals de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia, treball social i atenció al ciutadà, i s'ha reforçat els darrers mesos amb la incorporació de nous rols, com són el referent de benestar emocional i els professionals de nutrició, fisioteràpia i higiene dental.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat