Featured

Dos detinguts per cultivar 1.182 plantes de marihuana en una casa llogada de Teià

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones acusades d'encarregar-se de la gestió d'un cultiu de 1.182 plantes de marihuana en una casa llogada de Teià (Maresme). Les detencions es van produir el passat 7 de setembre, després que a principis d'agost la policia catalana conegués que en una casa aïllada del municipi podria haver-hi una plantació interior.

La investigació posterior va corroborar aquestes sospites i va descobrir que els arrestats havien falsificat nòmines per mostrar solvència econòmica a la immobiliària. En l'escorcoll de la finca, dut a terme el dia 7, a més de les plantes van trobar 162 làmpades, 158 transformadors, 54 ventiladors i 15 aparells d'aire condicionat.

Les connexions elèctriques de la casa eren fraudulentes i, segons la companyia, el consum de la llar era similar al de 15 i l'import defraudat ha estat de 69.266 euros.  

En paral·lel a l'entrada al domicili, els Mossos van detenir el dos suposats responsables del cultiu, de 41 i 29 anys, a Cambrils (Baix Camp). Els atribueixen delictes contra la salut pública, falsificació de document, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal. El 9 de setembre van passar a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Mataró.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat