Un fanal cau i fereix una dona a Sabadell coincidint amb el temporal de vent i pluja

Un fanal ha ferit una dona a Sabadell en caure aquest diumenge coincidint amb el temporal de vent i pluja a la ciutat. Segons exposa l'Ajuntament en un comunicat, els fets van tenir lloc poc abans de les 13 h, quan un fanal situat a la Ronda Zamenhof va caure i, com a conseqüència de l'incident, una dona va resultar ferida i va ser traslladada, amb pronòstic reservat, a l'Hospital Parc Taulí.

Els serveis tècnics municipals, en coordinació amb l'empresa encarregada del manteniment de l'enllumenat -UTE Enllumenat Sabadell- treballen per determinar quin o quins factors poden haver originat la caiguda del fanal a terra.

D'acord amb el comunicat, a més d'investigar les raons de la caiguda, els operaris han comprovat que la resta de fanals de la ronda de Zamenhof estan en un estat "òptim".

Les inspeccions a l’enllumenat viari, recorda el consistori, són periòdiques. En cas de detectar-se qualsevol anomalia en la seva l’estructura, inestabilitat o afectacions per oxidació es procedeix a la seva substitució per un fanal nou. A Sabadell es canvien per aquestes causes aproximadament uns 200 fanals cada any, d'acord amb les dades municipals.

Membres de:

Grup El Cargol