Un ferit amb lesions de diversa consideració en l'aterratge d'una avioneta a l'aeròdrom de Sabadell

Un ferit amb lesions de diversa consideració en l'aterratge d'una avioneta a l'aeròdrom de Sabadell
Un home ha resultat ferit amb lesions de diversa consideració -sembla que amb diverses fractures, segons les primeres informacions facilitades per la Guàrdia Civil- en l'aterratge d'una avioneta a l'aeròdrom de Sabadell aquest dilluns a la tarda.

El cos de seguretat ha rebut l'avís de l'accident cap a tres quarts de sis i hi ha adreçat patrulles de la zona de Badia i de Premià de Mar. Les causes de l'accident encara s'investiguen, i sembla que la persona ferida -que ha estat traslladada a un centre hospitalari- viatjava sola a l'aparell.

L'accident ha tingut lloc cap a les cinc de la tarda i segons ha explicat la Guàrdia Civil, el ferit és un home d'origen estranger del qual encara no se n'ha pogut determinar la filiació, que ha estat traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell amb diverses lesions, per bé que no es tem per la seva vida.

La persona viatjava sola i l'accident s'ha produït durant la maniobra de l'aterratge. L'aparell ha sofert diversos danys sobretot a la part frontal i ha obligat a interrompre el trànsit aeri mentre era retirat. Els vols que havien d'operar a l'aeròdrom de Sabadell han estat desviats a altres infraestructures pròximes.

Membres de:

Grup El Cargol