Featured

Quatre morts en un atropellament múltiple d'un tren a Montmeló

Quatre morts en un atropellament múltiple d'un tren a Montmeló
Quatre persones han mort després de ser atropellades per un tren aquest diumenge al vespre a Montmeló (Vallès Oriental). Fonts de Renfe han explicat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que es tracta d'un grup que cap a les 20.22 hores ha creuat la via en un punt no autoritzat entre les estacions de Parets del Vallès i Granollers-Canovelles, al tram de la línia R3.

En total eren set persones les que creuaven les vies i les tres que no han estat atropellades han resultat il·leses però amb una crisi d'angoixa i han estat traslladades a l'Hospital de Mollet del Vallès. En un primer moment els serveis d'emergències han informat que eren tres els difunts però finalment un ferit crític amb una aturada cardiorespiratòria també ha acabat morint.

L'atropellament ha tingut lloc a prop del Circuit de Catalunya i d'una zona on s'hi celebrava un festival de música techno a l'aire lliure, que és d'on se sospita que provenien les víctimes. Protecció Civil ha posat en alerta el pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat). Arran de l'accident s'han activat nou ambulàncies, un helicòpter i tres psicòlegs del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i set dotacions dels Bombers de la Generalitat. Precisament els Bombers han explicat que han buscat altres possibles víctimes al voltant del comboi sinistrat però no n'han trobat cap i que han ajudat a evacuar la zona i a traslladar els ferits al SEM. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar-ne les causes.

La línia està aturada mentre s'espera la decisió de les autoritats policials i Rodalies de Catalunya està preparant un servei alternatiu per carretera. Segons Adif, els trens de l'R3 circulen entre l'Hospitalet de Llobregat i Parets del Vallès i de Granollers cap al nord, cap a Vic, Ripoll i Puigcerdà. El tren que els ha envestit feia el trajecte entre l'Hospitalet i Vic.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat