La Firagost de Valls ha estrenat aquest dimarts al matí el primer saló Agroinnova, un espai ubicat a la sala Kursaal, per debatre sobre els reptes del sector agrari català com ara el canvi climàtic o la nova alimentació.
La tecnologia agrària, la bioeconomia i el món de l'alimentació són els tres eixos principals d'aquesta proposta nova que compta amb diversos expositors i un programa de ponències on es posaran sobre la taula qüestions com la sequera, les energies renovables o la intel·ligència artificial.
📢Primera jornada tècnica: Collita de raïm. Producció de vi i cava
— Firagost Valls (@firagost) August 1, 2023
Parlem dels reptes i del futur de la DO Cava, la visió estratègica de les cooperatives i la situació de la pagesia, amb ponents de luxe com Alexandre Comellas, Joan Josep Raventós i Josep Marragut.
🕓 9:30 a 12h pic.twitter.com/r2b1ricRvI
La fira s'allargarà fins dimecres al vespre i agrupa més de 300 expositors entre el saló Agroinnova i la fira multisectorial al centre de la ciutat. Des de la Cambra de Comerç de Valls esperen rebre més de 100.000 visitants.