Denuncien un caçador a Reus per disparar en direcció a l'autopista AP-7 i incomplir la distància de seguretat

Denuncien un caçador a Reus per disparar en direcció a l'autopista AP-7 i incomplir la distància de seguretat
Els Mossos d'Esquadra van denunciar diumenge passat un caçador a Reus per disparar en direcció a l'autopista AP-7 i per vulnerar la distància de seguretat de caça. Els fets van tenir lloc al matí, cap al quilòmetre 252 de la via, on hi havia una patrulla de Mossos de trànsit que treballaven en un accident.

Mentre feien el servei van sentir trets d'escopeta molt a prop i van localitzar alguns dels perdigons a pocs metres d'on eren. Tot seguit van veure un caçador que marxava ràpidament de la zona. La patrulla el va perseguir i el va localitzar poc després.

Els agents van sol·licitar la intervenció de la Unitat Regional de Medi Ambient que, en arribar al lloc i després de fer les comprovacions pertinents, van denunciar administrativament el caçador per no respectar la distància de seguretat de 75 metres a una via ràpida, per efectuar el tret en direcció a l'autopista AP-7 i per caçar en zona de seguretat declarada.

Els Mossos recorden que les multes regulades per la llei estatal de caça s'han actualitzat, i que aquests fets constitueixen infraccions molt greus penalitzades amb entre 3.001 i 120.000 euros.

L'expedient s'ha tramitat als Serveis Territorials del Departament d'Acció Climàtica.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat