Mor atropellada una dona de 89 anys al centre de Reus i la persona que conduïa fuig

Mor atropellada una dona de 89 anys al centre de Reus i la persona que conduïa fuig

Una dona de 89 anys ha mort a l'hospital Joan XXIII de Tarragona hores després de ser atropellada al centre de Reus per un cotxe que després ha fugit. El succés es va produir ahir divendres pels voltants de les 11.40 hores del migdia a l'alçada del número 12 de la plaça de la Llibertat, a tocar de l'oficina de Correus.

Segons les primeres informacions, la dona estava passejant acompanyada del seu fill per la cèntrica plaça quan ha estat envestida per un turisme que no s'ha aturat. Diversos testimonis han pogut facilitar dades del cotxe –model, color i dos números de la matrícula- i el vehicle ha estat localitzat amb desperfectes a xassís i retrovisor a l'avinguda de Marià Fortuny, a poc més d'un quilòmetre de la zona de l'accident.

La Guàrdia Urbana de Reus, amb l'ajuda dels Mossos d'Esquadra, ha identificat la propietària del vehicle, i a última hora de la nit de divendres tractava de localitzar-la per la capital del Baix Camp.

Segons apunten les investigacions, entre dues i tres hores abans de l’atropellament els Mossos d’Esquadra precisament havien fet una actuació a Vilanova d’Escornalbou en la què hi havia aquest vehicle i la seva titular. Llavors, el cotxe no estava danyat. Segons el ‘Diari de Tarragona’, la dona hauria tingut una discussió amb l’exparella en la que es va demanar la intervenció dels agents.   

El cotxe, un Ford, s’ha traslladat al dipòsit municipal de Reus i està a disposició dels agents de la Guàrdia Urbana per seguir amb les investigacions. 

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat