Renaldo & Clara, Marala, Bewis de la Rosa, Da Souza, Coconauta i Ve¯Mo¯ s'incorporen al cartell del Cantilafont

Renaldo & Clara, Marala, Bewis de la Rosa, Da Souza, Coconauta i Ve¯Mo¯ s'incorporen al cartell del Cantilafont
Renaldo & Clara, Marala, Bewis de la Rosa, Da Souza, Cia. La Corcoles, Coconauta i Ve¯Mo¯ són les últimes confirmacions del festival Cantilafont, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de juliol a Sant Feliu Sasserra (Lluçanès). Els set noms se sumen a Queralt Lahoz, Maria Palma, Amaia Miranda, Pau Vallvé i Soon Circus Company.

El certamen comptarà amb una dotzena de propostes de música i arts escèniques i repetirà emplaçament, Sant Feliu Sasserra, el mateix indret que l'any passat. Si bé en els últims deu anys s'havia apostat per un format itinerant pel Lluçanès, en l'edició d'enguany s'ha decidit reformular-ho i fer el canvi cada dos anys per "millorar en sostenibilitat, logística i desenvolupament".

Un dels nous projectes creats pel festival amb l'objectiu de tenir el mínim impacte ecològic és Recoopera. Es tracta d'una iniciativa embrionària amb visió de futur que cerca generar el mínim impacte ambiental al territori i demostrar que la sostenibilitat també és possible en l'oci cultural. En un comunicat s'explica que amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Residus, es desenvoluparà un programa pioner a la Catalunya Central que comptarà, entre d'altres, amb activitats com una taula rodona durant el festival amb experts de l'oci i la sostenibilitat i amb entitats ambaixadores o un taller per a la petita infància per conscienciar els més menuts i els famílies de la importància de la sostenibilitat.

La primera edició del Festival Cantilafont es va dur a terme l'any 2013 a Prats de Lluçanès. Organitzat per l'Associació Voraviu Produccions Culturals, va néixer amb l'objectiu de descentralitzar la cultura i crear un festival d'estiu que apostés per la música i les arts escèniques, la gastronomia local i el territori.

Membres de:

Grup El Cargol