Un total de 30 detinguts en una operació policial contra una xarxa que introduïa haixix a Catalunya

Com a mínim 6 detinguts a Manlleu en una operació policial contra una xarxa que introduïa haixix a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra han detingut 30 persones en el marc d'una operació contra una xarxa que introduïa haixix a Catalunya, que han portat a terme aquest dimarts juntament el Servei de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària.

L'operació s'ha dut a terme principalment a la Catalunya central, amb entrades a Manlleu, Torelló i Sant Hipòlit de Voltregà (Osona). S'han fet també entrades a Roses (Alt Empordà), Tàrrega (Urgell) i Puiggròs (Garrigues). En total, onze entrades i perquisicions, segons ha informat la policia. La investigació continua oberta. En l'operació hi han participat fins a 200 mossos de les àrees d'investigació, ARRO, BRIMO, Grup Especial d'Intervenció, policia aèria, canina i seguretat ciutadana.

A Manlleu s'han fet almenys vuit detencions i s'han escorcollat quatre domicilis. En un s'han endut quatre persones arrestades, en un altre dos més i en els altres dos domicilis una persona en cadascun d'ells. A més, la policia s'ha endut algunes caixes de l'interior dels domicilis.

Tres dels habitatges escorcollats es troben al barri de l'Erm i el quart a l'avinguda Roma d'aquesta població.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat