Un guàrdia municipal de Balenyà salva in extremis una noia a punt de ser violada a l'interior d'un pis

La valenta intervenció d'un agent de la Guàrdia Municipal de Balenyà, un petit poble d'Osona de poc menys de 4.000 habitants, ha evitat una agressió sexual aquesta passada matinada
La valenta intervenció d'un agent de la Guàrdia Municipal de Balenyà, un petit poble d'Osona de poc menys de 4.000 habitants, ha evitat una agressió sexual aquesta passada matinada.

Al voltant de dos quarts d'una del matí, l'home ha estat requerit perquè a l'interior d'un pis del municipi se sentien els crits desesperats d'una noia que semblava estar retinguda contra la seva voluntat mentre un home l'estava agredint. L'agent ha anat ràpidament al lloc dels fets i ha confirmat l'alerta que havia rebut, en sentir els crits d'auxili de la noia des del mateix replà de l'edifici.

Davant aquesta situació, l'agent de la Guàrdia Municipal, la màxima autoritat en no haver-hi policia local a la localitat, s'ha identificat i ha demanat en reiterades ocasions als ocupants de l'habitatge que obrissin la porta, però l'home que tenia la dona retinguda no li ha fet cas. Així doncs, l'agent, en veure que hi havia un perill imminent per a la dona i que l'havia d'auxiliar, ha començat a colpejar la porta amb força per intentar fer-la caure i poder accedir al pis. Com que no ho aconseguia, amb l'ajuda dels veïns, ha aconseguit un objecte contundent per poder donar cops a la porta i poder-la destrossar, tal com es veu en un vídeo del moment enregistrat i compartit a les xarxes socials.

Finalment, l'agent de la Guàrdia Municipal de Balenyà ha pogut accedir per la força a l'interior del pis i ha evitat que l'home que tenia la dona retinguda pogués abusar sexualment d'ella, com era la seva intenció. Quan l'agent hi ha accedit, la dona es trobava en estat de xoc pel que li acabava de passar. Per la seva banda, l'home, de 67 anys i nacionalitat espanyola, ha quedat detingut pels fets.

Font: elcaso.elnacional.cat

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat