Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un tret d'un home de 36 anys en una casa de Cantallops

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un tret d'un home de 36 anys en una casa de Cantallops
La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra de la regió policial de Girona investiga la mort violenta d'un home de 36 anys en un domicili de Cantallops. Segons informen en un comunicat, els Mossos han rebut l'avís a tres quarts d'onze del matí.

Agents de seguretat ciutadana de l'ABP de l'Alt Empordà han anat fins a l'habitatge, una casa, i han trobat el cos sense vida de la víctima, amb signes de violència. Els agents han preservat la zona fins a l'arribada dels investigadors i han activat la comitiva judicial i el metge forense, que ha certificat la mort.

La DIC ha obert una investigació per esclarir els fets. Fins al lloc, una casa situada allunyada del nucli de Cantallops a la carretera que mena cap a la Jonquera i ubicada al trencant situat davant d'un hotel, s'hi ha desplaçat la comitiva judicial, els investigadors dels Mossos d'Esquadra i policia científica, que s'ha encarregat de recopilar proves i vestigis de l'escena del crim per intentar esclarir els fets.

Segons fonts properes al cas, la víctima ha mort d'un tret al pit. Els serveis funeraris han traslladat el cos a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on els forenses li faran l'autòpsia. L'home té 36 anys i és d'origen marroquí. L'avís l'ha donat a tres quarts d'onze del matí un amic seu, que ha anat fins al domicili i ha localitzat la víctima, ja sense vida.

Per ara, no ha transcendit que hi hagi detinguts en relació als fets. Els Mossos també analitzen les càmeres properes a la zona, per si han pogut captar algun vehicle sospitós que pugui estar relacionat amb l'homicidi.

El jutjat d'instrucció 1 de Figueres, en funcions de guàrdia, ha decretat el secret de les actuacions.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat