L’Ajuntament de l’Escala compra per 495.000 euros en una subhasta l’edifici de l’antic restaurant La Palmera

L’Ajuntament de l’Escala compra per 495.000 euros en una subhasta l’edifici de l’antic restaurant La Palmera
L’Ajuntament de l’Escala ha adquirit per 495.000 euros en una subhasta l’edifici de l’antic restaurant La Palmera, que està tancat des de fa anys i presenta problemes estructurals i de salubritat.

Després de diversos intents per contactar amb la propietat i instar que l’enderroqués, Hisenda, com a principal creditor, l’ha portat a subhasta. L’edifici, que s’ha comprat per la meitat del valor de tassació de la finca, té 510 metres de planta i un sol edificable de 1.500 metres quadrats. El ple d’aquest dilluns aprovarà una modificació de crèdit que permetrà formalitzar l’operació.

Un cop fets els tràmits, l’objectiu és enderrocar l’edifici, netejar el solar i aprofitar l’espai com a aparcament amb capacitat per a una vintena de cotxes. En un futur, no es descarta que s’estudiïn altres possibilitats com ara fer-hi un equipament públic o habitatge social.

"És tracta d'una oportunitat de mercat que ens permet resoldre els problemes que estava suposant aquesta construcció i que ens obre múltiples possibilitats de cara al futur", remarca l'alcalde, Josep Bofill.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat