Desallotgen una festa rave a Cervià de Ter amb més de 50 persones i n'identifiquen dos dels organitzadors

Desallotgen una festa rave a Cervià de Ter amb més de 50 persones i n'identifiquen dos dels organitzadors
Els Mossos d'Esquadra han desallotjat una festa rave a Cervià de Ter (Gironès), en la que hi participaven, almenys, una cinquantena de persones. L'avís es va donar aquest diumenge pels volts de quarts de nou del matí.

Quan els agents van arribar al lloc, un paratge boscós de Cervià, van trobar-se entre 20 i 30 cotxes aparcats entre els arbres i la música que es podia escoltar des de fora de la zona on s'estava fent la festa. Aleshores, els Mossos es van posar en contacte amb la propietat del terreny i també amb l'Ajuntament, que els va confirmar que no tenien cap tipus de permís per poder fer la festa. Per aquest motiu es va identificar dos dels organitzadors i es van requisar els altaveus per on sonava la música.

A més, es van activar les unitats ARRO dels Mossos per tal d'evitar problemes d'ordre públic durant el desallotjament de la festa. Durant prop de deu hores els concentrats van anar marxant progressivament i sense incidents, si bé la música es va aturar quan van arribar els primers agents al matí. Amb tot, a quarts de set de la tarda van marxar els pocs assistents que quedaven i els Mossos van aixecar acta administrativa dels fets.

Membres de:

Grup El Cargol