Detingudes tres persones que tenien més de 1.200 plantes de marihuana en pisos de Bescanó i Cornella de Terri

Detingudes tres persones que tenien més de 1.200 plantes de marihuana en pisos de Bescanó i Cornella de Terri
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones que tenien més de 1.200 plantes de marihuana en tres pisos de Bescanó (Gironès) i Cornellà de Terri (Pla de l'Estany). Es tracta de dues operacions separades.

Una va ser el 14 de setembre a Cornellà de Terri on la policia va intervenir 525 plantes i va arrestar una dona de 41 anys i un home de 53, com a responsables de la plantació interior que tenien en dos domicilis de la localitat. A més, també es van requisar armes blanques, una defensa elèctrica i una destral, a més de tot el material necessari per fer créixer la marihuana, com transformadors, focus, fertilitzants, filtres de carbó extractors i ventiladors. Els Mossos també van comprovar que els sospitosos tenien la llum punxada.

L'altra operació va ser el dia 13 de setembre. En aquest cas, van ser una inspecció rutinària en un taller de Bescanó per part de membres de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA). Els agents van veure escoltar el soroll d'un aire condicionat i van percebre una forta olor a marihuana, provinent del pis de sobre el taller. En la inspecció per comprovar si es gestionaven bé o no els residus de l'establiment van acabar descobrint el cultiu de 700 plantes de marihuana. Davant d'aquest fet, els policies van arrestar un home de 29 anys com a presumpte responsable.

Tots tres arrestats han passat a disposició del jutjat de guàrdia de Girona, acusats d'un delicte contra la salut pública.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat