Operatiu policial a tres perruqueries de Banyoles que acumulaven irregularitats i una era punt de venda de drogues

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Banyoles han fet un operatiu policial contra tres perruqueries de la ciutat que generaven nombroses queixes per incomplir la llei i on hi havia la sospita que també funcionaven com a punts de venda de drogues.

Durant el dispositiu, els agents van trobar quatre persones en situació irregular que treballaven als locals sense cap mena de contracte i en una de les perruqueries van localitzar-hi haixix i cocaïna. El dispositiu s'ha saldat amb diverses denúncies per infraccions administratives, tinença de drogues i incompliments de la llei d'estrangeria. A l'operatiu, que es va fer aquest dimarts al matí, també hi van participar inspectors de la Generalitat i gossos detectors d'estupefaents.

L'operatiu a Banyoles va mobilitzar agents dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local de Banyoles, inspectors de Treball de la Generalitat i gossos de la unitat canina de la Policia Municipal de Girona. Es fa focalitzar en tres perruqueries de la ciutat que acumulaven nombroses queixes per irregularitats, i on també se sospitava que s'hi venia droga.

Dues d'elles estan situades al carrer Llibertat, i la tercera, al de la Canal. Durant l'operatiu, els policies van entrar als diferents locals per registrar-los i van identificar-ne les persones que hi treballaven. Els agents van trobar quatre persones en situació irregular, que no tenien cap mena de contracte. A més, en una de les perruqueries també s'hi va localitzar droga. En concret, dues peces d'haixix (amb un pes total de 15 grams) i tres paperines de cocaïna (cadascuna de les quals pesava aproximadament 0,68 grams).

L'operatiu policial s'ha saldat amb diferents denúncies. D'entrada, per irregularitats administratives. Però també per infraccions de la llei d'estrangeria, tinença de drogues i per falta de respecte a l'autoritat, perquè el propietari d'una de les perruqueries es va encarar als agents.

A més, es va denunciar el treballador d'un dels locals per negar-se a identificar-se. Els mossos i la Policia Local també van traslladar una de les persones identificades perquè la Policia Nacional n'iniciés els tràmits d'expulsió.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat