El govern espanyol destina 14,7 milions d'euros al manteniment d'estacions de tren, diverses ubicades a Catalunya

El govern espanyol destina 14,7 milions d'euros al manteniment d'estacions de tren, diverses ubicades a Catalunya
El govern espanyol destina 14,7 milions d'euros al manteniment de diverses estacions de tren d'Aragó i Catalunya. Adif licitarà el contracte per un termini de dos anys, prorrogables a dos més, que inclou les estacions de Sants, Passeig de Gràcia i l'Estació de França, a Barcelona.

Les actuacions contemplen la conservació i el manteniment integral de les estacions, tant els edificis, com les instal·lacions com els equipaments que hi ha al seu interior. L'objectiu de tot plegat és conservar la qualitat del servei, maximitzar la funcionalitat dels recintes i assegurar l'operativa. El contracte també inclou diverses estacions de la demarcació de Girona, Tarragona i Lleida, respectivament.

En concret, a Girona s'inclouen les estacions de Girona, Figueres – Vilafant, Caldes de Malavella, Figueres, Flaçà, Llançà, Portbou, Ripoll, Sils i Torelló.

A Tarragona, es contemplen les estacions de Camp de Tarragona, Tarragona, Reus, Torredembarra, Cambrils, L'Hospitalet de l'Infant, Tortosa i L'Aldea-Amposta-Tortosa.

A Lleida s'inclou l'estació de Lleida – Pirineus.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat