Featured

Inicien una recol·lecta de diners per pagar la defensa de l'home que es va atrinxerar en un mas de les Llosses

Un grup de veïns de Borredà i de les Llosses ha iniciat una recol·lecta de diners per pagar la defensa de l'home que va disparar contra un veí i dos mossos del Grup Especial d'Intervenció (GEI) en una masia de les Llosses el 14 de juny passat.

En un comunicat, els veïns asseguren que l'acusat sempre ha sigut un "bon veí" i, tot i que diuen que no estan d'acord en "disparar a ningú", creuen que estava rebent "pressions i amenaces per marxar de casa seva". L'alcalde de les Llosses, Jaume Cuní, ha confirmat a l'ACN que l'home havia explicat als serveis socials del Ripollès que se sentia "vigilat" però que mai va denunciar-ho.

L'home es troba en presó preventiva i se l'acusa de tres delictes de temptativa d'homicidi.

Al comunicat, els veïns atribueixen la reacció de l'acusat a "l'estat de pànic que vivia" a la masia de les Lloberes. "Està clar que a la nova propietat no li interessava tenir una persona com ell vivint a les Lloberes on durant vint anys no havia generat cap problema", asseguren.

L'home feia vint anys que vivia en aquesta masia en règim de masoveria i, segons ha confirmat l'alcalde de Les Llosses, en els darrers temps havia canviat de propietat. Els veïns impulsors de la iniciativa també expliquen que ja han recaptat 4.500 dels 6.000 euros que s'havien proposat.

Des de l'Ajuntament de Les Llosses asseguren que és un tema entre particulars i que no faran cap pas judicial. L'alcalde també ha explicat que tenia constància que l'home havia explicat als serveis socials del Ripollès -que li feien un seguiment- que se sentia "vigilat". Tot i això, mai va denunciar-ho. Quan es va atrinxerar i el van acabar detenint, els Mossos van assegurar a l'alcalde que no tenien constància que se sentís vigilat.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat