Els Bombers atenen 65 avisos relacionats amb la pluja a Regió d'Emergències de Tarragona, 52 de les quals a Calafell

Entre les 23:00 hores de diumenge i les 07:00 hores del matí d'aquest dilluns els Bombers han rebut 65 avisos relacionats amb la pluja a la Regió d'Emergències de Tarragona. D'aquestes, un total de 52 s'han produït a la localitat de Calafell (Baix Penedès).

Entre aquesta població i la veïna de Cunit s'han recollit prop de 100 litres per metre quadrat. La majoria de les incidències estan relacionades amb inundacions a baixos, vehicles bloquejats per l'aigua o algun arbre o mur caigut. Cap persona ha resultat ferida. A més, segons el Servei Meteorològic de Catalunya a l'estació meteorològica de Vinyols i els Arcs (Baix Camp) s'hi han recollit 31,8 mm en 30 minuts; 23,9 mm a Torredembarra (Tarragonès) i 17,4 mm a Sant Pere de Ribes (Garraf).

A banda, l'R2 Sud entre San Vicenç de Calders i Cunit ha patit una incidència derivada de la pluja. S'han acumulat grans quantitats d'aigua a les vies i el pas de trens s'ha mantingut tallat fins quarts de cinc de la matinada. Fins les set del matí s'han registrat retards de més de 25 minuts des de mitjana que s'han anat reduint de forma progressiva.  

Tot plegat després que diumenge Protecció Civil activés en alerta el pla Inuncat i el Servei Meteorològic de Catalunya emetés un avís per pluja intensa a les comarques de la costa i el prelitoral de Barcelona i Tarragona, especialment al Tarragonès, el Baix Penedès i el Garraf. 

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat