Featured

El públic de FiraTàrrega es mimetitza amb la companyia de circ "eia" a l'espectacle 'La pedra de fusta'

El públic de FiraTàrrega es mimetitza amb la companyia de circ "eia" a l'espectacle 'La pedra de fusta'
La companyia de circ "eia" ha presentat aquest dijous a FiraTàrrega 'La pedra de fusta', un espectacle on la línia entre els intèrprets i el públic es dissol per compartir una experiència a través dels llenguatges circenses de l'equilibri, la confiança i l'humor.

A partir de la pedra com a metàfora d'haver d'encaixar a l'entorn a la força, la companyia aborda diferents temàtiques com són el valor de les diferències, les pors i el valor social de les arts escèniques en directe. La proposta participativa s'ha dut a terme al recinte de l'Escola d'Art Ondara i és un dels primers espectacles que s'han pogut veure durant la primera jornada de la 43a FiraTàrrega.

'La pedra i la fusta' proposa escenes que es repeteixen, es transformen i es traslladen gràcies a la participació, a vegades espontània, del públic. I és a partir d'aquests diferents punts de vista de cada espectador que els intèrprets Celso Pereira, Francesca Lissia i Jose Luis Redondo completen una experiència que vol ser un moment de trobada transgeneracional.

L'espectacle, que ha omplert el recinte del centre Ondara, forma part del programa suport a la creació de FiraTàrrega. A banda d'aquest dijous, també es pot veure els dies 8 i 9 de setembre.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat