Featured

El Disfrutar esclata d’eufòria amb l'arribada dels tres xefs: "Fa deu anys ningú hauria pensat viure una nit així"

El Disfrutar esclata d’eufòria amb l'arribada dels tres xefs: "Fa deu anys ningú hauria pensat viure una nit així"
Aplaudiments i molta eufòria a les portes del Disfrutar aquest dissabte a la matinada durant l'arribada dels seus tres xefs, Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch.

Passada la mitjanit, familiars, amics i tot l'equip del Disfrutar ha sortit al carrer per rebre els responsables dels fogons i celebrar que l'establiment és el millor restaurant del món pel popular rànquing 'The World's 50 Best Restaurants'. "La rebuda ha estat màgica, increïble, fa deu anys ningú hauria pensat poder viure una nit com aquesta", ha expressat Xatruch en declaracions a l'ACN. Ja a dins de l'establiment, els xefs han brindat amb tots els treballadors i els clients del restaurant, que han estat partícips d'una celebració improvisada.

Gairebé dos dies després de recollir el guardó de millor restaurant del món a Las Vegas, Casañas, Xatruch i Castro han arribat al restaurant Disfrutar - ubicat al carrer Villarroel de Barcelona- on s'han retrobat amb treballadors i familiars que els esperaven amb confeti, pancartes i globus. "Ha estat una rebuda inimaginable, amb més caliu impossible", ha asseverat Castro.

Tot l'equip del Disfrutar, conformat per una vuitantena de persones, va seguir la gala del rànquing 'The World's 50 Best Restaurants' en directe aquest dijous des del mateix local, però no ha estat fins aquest dissabte quan han pogut celebrar el premi amb els responsables dels fogons.

Casañas, Xatruch i Castro han volgut aprofitar l'ocasió per agrair el compromís de tot l'equip, a qui han esperonat a continuar treballant per l'excel·lència gastronòmica. "Aquest projecte no es basa en l'ànima de tres persones, sinó de les que formen tot l'equip", ha reivindicat Casañas en un parlament improvisat dins l'establiment.

Ara bé, l'emoció ha esclatat durant el retrobament amb els seus familiars. "La família és el que ens fa saltar les llàgrimes, són els que senten l'absència més propera, ens dediquem als nostres negocis d'una manera molt intensa i això no ens permet estar a prop seu", ha explicat Casañas, que també ha agregat que ells són els que es mereixen i a qui deuen "tot allò" que aconsegueixen.

Segons Castro, tot l'equip ha rebut el premi amb il·lusió, especialment perquè és un projecte de "llarg recorregut". "Ens sentim orgullosos pel bagatge, perquè hem passat moments tan bons com difícils i hem arribat aquí amb sacrifici, constància i superació", ha apuntat el xef. Una visió que també ha compartit Casañas, que ha volgut agregar que "la manera en com han aconseguit el premi és tan important com haver-lo aconseguit".

Un reconeixement "a tota la gastronomia catalana"

Així, els tres xefs també han agraït l'allau de missatges que han rebut durant les últimes hores per part de cuineres i cuiners catalans, i han matisat que aquest premi "és un reconeixement de tota la gastronomia catalana". "Hi ha moltes persones que dia a dia es deixen la pell perquè Catalunya sigui puntera gastronòmicament", ha recordat Xatruch.

El reconeixement, per a Castro, els permet "posar Barcelona a la cúspide del planeta", tot i que els tres xefs han coincidit en la voluntat de "mantenir els peus a terra". "Trepitjar un altre cop el restaurant ens dona consciència i pau al mateix temps, ara ja estem pensant a preguntar com ha anat la setmana i quines incidències hi ha hagut, això és el que ens manté on ens toca, a primera línia de batalla", ha sentenciat.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat