Set ferits lleus, un d'ells un bomber afectat per cremades, en l'incendi d'un pis al carrer Muntaner de Barcelona

Set ferits lleus, un d'ells un bomber afectat per cremades, en l'incendi d'un pis al carrer Muntaner de Barcelona
Set persones han resultat ferides de caràcter lleu, una d'elles un bomber, en un incendi que ha tingut lloc aquest dilluns a primera hora de la tarda al carrer Muntaner de Barcelona.

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dels set atesos cinc han estat donats d'alta al mateix lloc dels fets, mentre que els altres dos han estat traslladats a centres hospitalaris, el bomber ja esmentat, amb cremades de segon grau de caràcter lleu, i un veí que ha hagut de ser rescatat del domicili incendiat i que presentava una intoxicació lleu per inhalació de fum. El foc, que ha començat cap a dos quarts de quatre, ha afectat dues habitacions de l'immoble i s'investiga la causa de l'incendi.

Albano Rabassa, cap de guàrdia de Bombers de Barcelona, ha explicat que en primera instància s'ha enviat cinc dotacions a l'indret, que un cop a lloc han comprovat que el foc estava completament desenvolupat i que una persona demanava auxili des de l'interior de l'habitatge afectat.

Posteriorment s'han desplegat sis vehicles més, i el dispositiu d'onze vehicles ha coordinat l'extracció de la persona -segons ha explicat Rabassa a través del sistema de caputxa de salvament- i després l'extinció del foc.

Les flames s'han atacat primer per la façana i després els bombers ja han entrat a les dues estances afectades i han fet l'extinció. Rabassa ha afegit que les dues habitacions han quedat molt afectades pel foc i la temperatura, per la qual cosa de moment no s'ha pogut determinar l'origen de l'incendi.

Foto: seychelliano

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat