Els Gegants de Pineda de Mar s’apropen als més petits

Amb l’objectiu de despertar l’interès per les tradicions entre els més petits, la colla gegantera de Pineda de Mar estrena una nova imatge pels seus Gegants. Es tracta d’un dibuix que dona vitalitat als gegants, convertint-los en personatges amb aspecte similar als que les nenes i els nens poden veure en pel·lícules i sèries animades.

Convertida en un photocall amb una alçada de 180 centímetres, la imatge s’exposarà a partir d’avui divendres 18 d’agost a l’Oficina de Turisme. Les famílies que desitgin apropar-s’hi per veure-la i fer-s’hi fotos, ho podran fer fins al dissabte 26 en l’horari habitual de la mateixa Oficina, que està tots els dies de la setmana de 10 a 14 h del migdia i, a més, de 17 a 19 h de la tarda els caps de setmana.


XXXVII Trobada de Gegants amb Cercavila i Ball

Els Gegants de Pineda celebraran el seu dia durant la Festa Major. Serà el dissabte 26 d’agost, a partir de les 19.30 h, amb una Trobada de Gegants que reunirà les colles de San Julià de Lòria (Andorra), el Soler (Catalunya Nord), Vic, Sant Joan Despí, Calonge, Barceloneta, Calafell, Santa Coloma de Queralt, Caldes de Malavella, Cabrils, Santa Susanna, Tordera, Canet de Mar i Pineda de Mar.

Totes les colles acompanyaran la Cercavila Gegantera per la Plaça Sant Pere Pescador, Plaça del Mar, carrer Dr. Bertomeu i Plaça Mèlies on es farà el Ball de Gegants final.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat