Busquen els autors de dues agressions sexuals aquest cap de setmana a les festes de Granollers

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant dues agressions sexuals ocorregudes aquest cap de setmana durant la Festa Major de Granollers. Dels casos s'encarrega la Unitat Central d'Agressions Sexuals (UCAS) dels Mossos, un grup d'especialistes destinats a combatre la violència sexual per autors desconeguts arreu de Catalunya. 

Segons el mitjà digital El Caso, la primera agressió es va registrar el dissabte a la nit, prop del riu Congost, quan un home va atacar i agredir sexualment a una noia.

La segona agressió s'ha produït aquesta matinada, també a la vora del riu Congost. Una noia de 25 anys ha sigut agredida sexualment per un individu que, segons la víctima, no ha utilitzat cap arma blanca

Els agents investiguen si els dos casos poden estar relacionats i si són obra de la mateixa persona, un home. Per aclarir els fets, s'ha obert una investigació després de rebre la denúncia de la primera dona agredida el dissabte, la seva descripció i l'informe mèdic de l'atac sexual. 

Per al moment, els Mossos únicament han assegurat que el possible atacant encara no està detingut i que no s'han registrat més casos d'agressions sexuals durant les festes de la capital del Vallès Oriental. 

Membres de:

Grup El Cargol