Detenen ‘in fraganti’ tres lladres multireincidents quan cometien un furt per distracció a l’AP-7 a Vilafant

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres lladres multireincidents, de 25, 44 i 54 anys, a qui van enxampar ‘in fraganti’ cometent un furt per distracció a l’AP-7 a Vilafant (Alt Empordà).

Els fets van passar pels volts de les dues del migdia de dissabte quan agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners tornaven de fer un trasllat d’un detingut a la presó de Figueres. Quan circulaven per l’autopista van veure dos turismes aturats al voral i una persona mig ajupida que tancava la porta posterior d’un dels vehicles i marxava amb una motxilla a les mans direcció al cotxe del davant. Immediatament, les mosses van comprovar que a part d’aquest individu, n’hi havia dos més i que tots tres estaven cometent un furt per distracció.

Les policies van interceptar a l’home amb la motxilla a les mans per evitar que fugís i també van aturar i detenir als altres dos. Concretament, el segon home estava parlant amb un embellidor de roda a les mans amb els dos ocupants del turisme parat al darrere per distreure’ls i simulant que tenien un problema.

Les agents van detenir els tres homes i van retornar el botí als seus propietaris, la motxilla que contenia un ordinador portàtil valorat en més de 1.000 euros, un monitor tàctil valorat en 200 euros i documentació personal de tots dos.

Els arrestats, tots amb antecedents, van passar l’endemà a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres.

Es dona la circumstància que el detingut que acabaven d’ingressar en el centre penitenciari també havia estat detingut dos dies abans per robatoris a l’àrea de servei de l’AP7 a Massanes i per l’ordre d’ingrés a presó.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat