Operatiu en marxa de Mossos i vigilància duanera a l'Alt Empordà contra un grup criminal dedicat al tràfic de marihuana

Els Mossos d'Esquadra i la direcció adjunta de vigilància duanera de l'Agència Tributària estan duent a terme un operatiu conjunt contra el tràfic de marihuana a l'Alt Empordà.

Segons han informat fonts policials, és una actuació contra una organització criminal assentada a la zona. Hi participen 250 agents de la Divisió d'Investigació Criminal, la BRIMO, l'ARRO, la unitat Canina, mitjans aeris i efectius de Seguretat Ciutadana. S'estan fent entrades i escorcolls amb epicentre a Figueres però amb afectació a d'altres municipis dels voltants.

L'operatiu ha començat cap a les sis del matí i s'ha fet de forma simultània en diversos municipis de l'Alt Empordà. Tot i que l'epicentre l'operació és a Figueres, també s'estan fent escorcolls a Sant Pere Pescador, Vilacolum, Vilamacolum, l'Escala, Castelló d'Empúries i Girona i ja hi ha diversos detinguts.

Entre ells, un dels presumptes líders de l'organització a qui han arrestat en un registre al carrer Vilasacra de Figueres. Als detinguts els atribueixen, almenys, delictes contra la salut pública i organització criminal. També s'han fet escorcolls al barri de Sant Joan, concretament al carrer de la Salut, i al carrer Caserna, a tocar del centre històric.

En la intervenció hi participen uns 250 agents de la Divisió d'Investigació Criminal, la BRIMO, l'ARRO, la unitat canina, mitjans aeris que han sobrevolat alguns punts de Figueres i efectius de seguretat ciutadana juntament amb agent de vigilància duanera de l'Agència Tributària.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat