Atrapen a Banyoles dos lladres buscats per furts en cotxes al pàrquing d'un supermercat de Santa Coloma de Farners

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Banyoles han detingut dos homes, de 45 i 46 anys, que tenien ordres de detenció emeses per la unitat d'investigació de Santa coloma de Farners.

Els agents de Banyoles van identificar els sospitosos a l'aparcament d'un supermercat de la població i van comprovar que, de fet, estaven buscats com a presumptes autors de dos furts a l'interior de cotxes aparcats davant d'un comerç de Santa Coloma. La investigació apunta que els lladres, després d'arreplegar objectes dels vehicles, van fer compres amb les targetes sostretes. Per això, els hi atribueixen delictes de furt i d'estafa.

En el moment de la detenció, i durant l'escorcoll, els Mossos van trobar als sospitosos roba i complements que portaven per camuflar-se com ulleres sense vidres, barrets i gorres diverses. També objectes destinats a cometre diferents tipologies de robatoris, com paper d'alumini destinat a neutralitzar les alarmes dels productes dels supermercats, un pot de líquid per a furts de la modalitat coneguda com la taca, i una bossa de monedes de dos i un cèntim per furts tipus 'sembra'.

Els furts van passar els dies 9 i 21 de setembre durant el matí a un aparcament del mateix supermercat de Santa Coloma de Farners. En el primer dels fets, els lladres van aprofitar que la víctima estava carregant bosses al maleter per endur-se la bossa de mà sense ser vistos. En el segon cas, van distreure la víctima llençant monedes a terra i van aprofitar aquest moment per emportar-se, també, la bossa de mà.

En els dos casos els autors van fer diverses compres de petits imports en comerços de poblacions properes.

Els arrestats acumulen altres detencions.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat