Detenen a Banyoles un home amb una ordre europea de detenció que viatjava amb documentació falsa

Detenen a Banyoles un home amb una ordre europea de detenció que viatjava amb documentació falsa
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 41 anys que tenia una ordre europea de detenció i entrega per pertinença a grup criminal organitzat i viatjava amb documentació falsa. Els fets es remunten a dimecres passat al migdia quan una patrulla de paisà veure un turisme que circulava a gran velocitat per Porqueres i de forma erràtica, trepitjant les línies i a batzegades.

Els agents el va aturar a la C-66, a l'alçada de Palol de Revardit. Els mossos el van acompanyar fins a la comissaria de Banyoles per verificar la seva identitat en col·laboració amb el Centre de Cooperació Policial i Duaner del Pertús.

Aleshores, van descobrir que el permís de conduir i la carta d'identitat eren falsos i que, a més, tenia l'ordre de detenció pendent de l'estat francès. En concret, del Tribunal de Justícia de Tolosa, com a integrat d'un grup criminal organitzat i relacionat amb tràfic de drogues.

Els agents el van detenir per un delicte de falsificació de document públic i un delicte d’usurpació de l’estat civil. També se’l va detenir en base a l'ordre vigent i se'l va traslladar a l'Audiència Nacional.

En l'escorcoll, també li van trobar una bossa de mà amb 1.690 euros, una bossa d’esport amb un paquet a l’interior envasat al buit amb 4.500 euros en bitllets fraccionats, tres telèfons mòbils, una navalla i una pistola detonadora amb tres cartutxos, motiu pel qual se’l va denunciar administrativament.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat