Desmantellen un cultiu de marihuana amb 233 plantes en un mas d'Esponellà i en detenen el responsable

Desmantellen un cultiu de marihuana amb 233 plantes en un mas d'Esponellà i en detenen el responsable
Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un cultiu amb 233 plantes de marihuana en un mas d'Esponellà i n'han detingut el responsable, un home de 25 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric. La policia també hi va trobar 150 branques assecant-se i 3 kg de cabdells secs de marihuana.

La detenció es va produir dilluns després que els mossos, a través de la companyia elèctrica, que en aquesta finca, situada al Pla de Martís, hi podria haver una plantació amagada. Dilluns els agents es van adreçar a la GIP-5121 i després per un camí de terra fins arribar al mas, amb una construcció aïllada. Un cop allà van notar una forta olor de marihuana des de l'exterior.

Durant l’entrada i registre van localitzar i detenir el propietari del cultiu amb 233 plantes en un incipient estadi de creixement, 150 branques que s’estaven assecant i 3 quilos de cabdells secs de marihuana recol·lectats.

La droga estava repartida en tres estances i un habitatge adjacent que tenia una habitació, terrassa i garatge.

A part de la droga, els agents van retirar nombrós material pel seu cultiu com làmpades, ventiladors, termòstats, tubs d’extracció, aires condicionats, testos, ampolles de gas propà, splits, deshumificadors i una peladora de marihuana.

L'arrestat, sense antecedents, serà citat properament per declarar davant de l'autoritat judicial competent.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat