Un operatiu policial a Banyoles acaba un detingut i sis persones identificades

Un operatiu policial a Banyoles acaba un detingut i sis persones identificades
Un operatiu policial conjunt entre agents dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local i la Policia Nacional va acabar dijous amb un detingut i sis persones identificades a Banyoles. L’actuació es va portar a terme en tres locals del barri de la Farga en compliment de la Llei de Seguretat Ciutadana i Estrangeria.

En l’operatiu, hi van participar una cinquantena d’agents dels Mossos d’Esquadra, tant de l’Àrea de Recursos Operatius, de la comissaria de Banyoles i de la Unitat Canina, i una desena d’agents de la Policia Local, a més d’agents de la Policia Nacional i la Inspecció de Treball. 

En l’actuació es van inspeccionar i registrar tres locals, concretament dos bars i una peixateria. En total es van identificar 25 persones i es van aixecar diferents actes per tinença de droga a la via pública o en establiment  públic. També es va citar 6 persones i una altra va ser detinguda per la Policia Nacional per estar en situació irregular al país. A més, Inspecció de Treball va aixecar actes per situacions irregulars de treballadors. 

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat