Deu detinguts en un operatiu de la Guàrdia Civil de Girona i la Gendarmeria francesa contra el tràfic de drogues

Un operatiu conjunt de la Guàrdia Civil de Girona i la Gendarmeria francesa contra el tràfic de drogues a escala internacional s'ha saldat amb deu detinguts.

Segons informa l'institut armat en un comunicat, l'operació batejada com Aiguamolls/Starcoke va culminar dimarts amb deu registres domiciliaris. Durant els escorcolls han localitzat 220 grams de cocaïna, 11.930 grams de cabdells de marihuana i 1.005 grams d'MDMA (èxtasis). A més, també han localitzat diverses armes de foc com tres fusells d'assalt, una pistola i un revòlver. Els agents també han comissat nou vehicles i dos rellotges Rolex i han intervingut uns 200.000 euros (67.000 en efectiu i 140.000 en comptes bancaris intervinguts).

La investigació és per delictes contra la salut pública, organització criminal i blanqueig de capitals. L'operatiu s'ha fet simultàniament i a les comarques gironines els agents han detingut un dels sospitosos a Serinyà (Pla de l'Estany). La Guàrdia Civil ha posat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona les diligències instruïdes.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat