Denuncien el conductor d’un camió per circular de forma temerària sota els efectes de la cocaïna a la C-32 a Cubelles

Denuncien el conductor d’un camió per circular de forma temerària sota els efectes de la cocaïna a la C-32 a Cubelles
Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un home de 46 anys per haver conduït sota els efectes de la cocaïna. Els fets van passar aquest dimecres a la C-32 en sentit Vendrell a l’altura de Cubelles (Garraf). Uns testimonis van alertar la policia que el camió tenia una conducció temerària, envaint els tres carrils de l’autopista i colpejant les tanques de protecció metàl·lica dels vorals.

Els agents van iniciar la recerca del vehicle i el van localitzar minuts més tard realitzant una maniobra d’aparcament en una àrea de servei a Cubelles. Quan els agents van identificar el conductor, van veure que presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de l’alcohol o les drogues.

L'home va donar positiu en cocaïna i durant l’escorcoll del camió els agents van observar diversos bitllets enrotllats i restes de polsim blanc.

Els Mossos van immobilitzar el vehicle i van denunciar penalment el conductor per conduir drogat. Està acusat d’un delicte contra la seguretat viària i resta a l’espera que el citi el jutjat de Vilanova i la Geltrú. 

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat