Kraftwerk i Manuel Turizo completen el cartell del Jardins de Terramar

Kraftwerk i Manuel Turizo completen el cartell del Jardins de Terramar
Kraftwerk i Manuel Turizo actuaran al Festival Jardins de Terramar els dies 29 de juliol i 1 d’agost, respectivament. Amb aquests dos concerts, la cita ha completat aquest dimecres un cartell que enguany recupera la presència de noms internacionals després de diverses edicions marcades pels efectes organitzatius de la covid.

Tant la banda alemanya de música electrònica com el colombià Turizo faran a Sitges els únics concerts previstos a Catalunya. El conjunt de la programació arrencarà el 28 de juliol amb un doble concert dels Amics de les Arts i Suu, com ja va anunciar l’organització setmanes enrere, i clourà el 9 d’agost amb Antonio Orozco. Entremig, hi ha previstes una desena d’actuacions entre les quals destaquen Tom Jones i Zaz.

La cantautora francesa Zaz visitarà Sitges el 2 d’agost, mentre que el conegut com a ‘Tigre de Gal·les’ ho farà l’endemà, dia 3, i serà l’únic que oferirà a Catalunya a aquest estiu en el marc de la gira ‘Ages & Stages Tour’.

La resta de la programació la formen Sara Baras, Malú, Niña Pastori, Blaumut i la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, Zucchero, i un doble concert de Fangoria i Nancys Rubias. L’escenari principal, com és habitual, es complementarà amb el cicle d’artistes locals ‘Imprescindibles’ a la zona Village.

Durant la presentació oficial del festival celebrada aquest dimecres, el codirector Joan Ramon Rodríguez ha celebrat que la cita ha sortit “profundament reforçada” després de guanyar la licitació per tres anys més, “fet que dona més garanties per a la contractació artística i millorar-ne la producció”.

Al seu torn, l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha assenyalat que “amb pocs anys de vida, el Terramar ha aconseguit consolidar-se en el calendari dels festivals de música” i ha lloat l’aposta pel talent local a través del cicle ‘Imprescindibles’. L’any passat el festival va vendre 26.350 entrades, un 85% del total de localitats.

D’altra banda, la direcció ha anunciat l’organització de les primeres jornades professionals ‘Terramar inspira: Festivals, molt més que música’, les quals reuniran experts en festivals de música per debatre sobre l’aportació a la societat, la cultura, el turisme i la promoció econòmica. Se celebraran a Sitges el 9 i 10 de novembre.

Membres de:

Grup El Cargol