Detingut un home a Vilanova i la Geltrú per agredir sexualment les seves tres nebodes menors d'edat durant sis anys

Detingut un home a Vilanova i la Geltrú per agredir sexualment les seves tres nebodes menors d'edat durant sis anys
La Policia Nacional ha detingut a Vilanova i Geltrú (Garraf) a un home per agredir sexualment durant sis anys a les seves tres nebodes menors d'edat. Segons ha comunicat el cos policial, les agressions a les tres nenes, que tenien 11, 13 i 16 anys en el moment dels fets, es van desenvolupar entre 2016 i 2022.

En múltiples ocasions durant aquest període, el detingut proporcionava alcohol a les menors i aprofitava per abusar d'elles quan se n'anaven a dormir. La Policia Nacional ha informat que la investigació es va iniciar a la Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAM) de Madrid arran de la denúncia interposada a començaments d'aquest any per la mare de les víctimes.

La investigació de la UFAM va concloure que les agressions denunciades tenien lloc durant els períodes de vacances, entre el 2016 i el 2022, en el domicili del presumpte autor, a Vilanova i la Geltrú. El detingut aprofitava les visites de les nenes per abusar d'elles. L'últim episodi hauria tingut lloc el passat mes de desembre, segons la Policia Nacional.

De la investigació també es va desprendre que, per poder abusar de les menors, l'home els subministrava alcohol per anul·lar la seva voluntat, incitant-les a beure fins a altes hores de la matinada. L'endemà, segons ha detallat el cos policial, les nenes sospitaven que el seu oncle les havia agredit sexualment perquè despertaven sense roba i amb dolors a la zona vaginal.

L'home, detingut per un delicte d'agressió sexual, ha passat a disposició judicial.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat