La directora de cinema Mary Lambert recull el Premi Màquina del Temps del Festival de Sitges

La directora de cinema Mary Lambert recull el Premi Màquina del Temps del Festival de Sitges
La directora de cinema Mary Lambert ha recollit aquest diumenge el Premi Màquina del Temps del Festival de cinema de Sitges. La directora de la Fundació del certamen, Mònica Garcia, ha estat l’encarregada d’entregar-li el premi a l’Auditori abans de la projecció de la pel·lícula ‘Vicent debe morir’.

“Estimo aquest festival perquè aquí s’honra els artistes” i respecten "un gènere que s'ho mereix", ha dit al rebre el guardó. També ha destacat que aprecia “l’esperit de celebració que té el Festival de Sitges”. Lambert ha participat en diverses activitats del certamen com una trobada del Sitges Encounters o en el tret de sortida de la Zombie Walk que la cineasta va protagonitzar.

La cineasta va debutar el 1987 amb la pel·lícula ‘Siesta’ i dos anys després va dirigir la primera adaptació de Stephen King, ‘Pet Sematary’ (1989). Aquest film va ser un gran èxit de taquilla, donant lloc a una seqüela, ‘Pet Sematary II’ (1992). De la seva trajectòria també destaca les seves col·laboracions amb Madonna, Lambert va dirigir diversos vídeos musicals de la cantant com ‘Like a virgin’ o ‘Like a prayer’.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat