Territori reclama més de 650.000 euros al govern espanyol pel cost de posar busos arran dels talls a Rodalies

Territori reclama més de 650.000 euros al govern espanyol pel cost de posar busos arran dels talls a Rodalies
El Departament de Territori reclamarà al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana el cost de posar busos en diferents línies de Rodalies afectades per talls i incidències. Concretament, es tracta dels corredors de Vic, Vilafranca del Penedès i el Garraf, respectivament.

A l'R3, la Generalitat destinarà cinc busos de reforç a la línia exprés cat e12 entre Vic i Barcelona quan comencin els talls per les obres de desdoblament. S'activaran durant tres mesos i s'activaran si la demanda ho requereix. Pel que fa a Vilafranca, la línia exprés e6 ha registrat un augment de la demanda del 30% en comparació al 2019 pels talls que pateix l'R4 arran de les obres del corredor mediterrani.

Precisament, aquesta setmana el Departament preveu incorporar sis noves expedicions per sentit, que se sumaran als cinc vehicles de reforç que funcionen des de fa unes setmanes entre sis i nou del matí des de Vilafranca i els tres de reforç al vespre des de Barcelona.

D'altra banda, el gener passat, la Generalitat va haver d'activar ser autobusos de reforç a principis de maig a causa de l'avaria a la infraestructura de Gavà. Els busos van reforçar les línies exprés e15.1 i e16 que enllacen, respectivament, Vilanova i la Geltrú i Barcelona i Sitges i Barcelona.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat