L'Ajuntament de Sitges rebutja "rotundament" l'agressió sexual a una dona durant el Carnaval

Sitges aprova el pressupost municipal d’enguany, de gairebé 53 MEUR
L'Ajuntament de Sitges ha rebutjat "rotundament" en un comunicat "qualsevol agressió que atempti contra la llibertat de tota persona". El consistori es manifesta així l'endemà que es detinguessin quatre persones a la vila acusades d'una agressió sexual a una dona. Els arrestos es van fer en el marc del dispositiu de seguretat organitzat per al Carnaval.

"El masclisme i l'LGTBIfòbia no tenen cabuda a la nostra vila", afirma l'equip de govern municipal al mateix text. Un dels quatre detinguts és investigat com a autor material dels fets, i els altres tres per no haver fet res per ajudar la víctima. El col·lectiu No em toquis la tecla ha fet una concentració aquest dijous a les set de la tarda per mostrar el rebuig a l'agressió.

Al text, l'Ajuntament assenyala el Carnaval com "un dels esdeveniments més importants del calendari festiu" del municipi, i recorda que "des de fa anys" s'hi organitza un desplegament de seguretat "d'uns milers d'efectius" que ha estat "imprescindible" per garantir el bon funcionament de la festa durant tota la setmana.

El consistori recorda que s'han ampliat els horaris d'atenció i els emplaçaments del Punt Lila, i que diposa de serveis d'atenció a les dones i al col·lectiu LGTBIQ+.

Finalment, el govern municipal reitera el rebuig davant d'actituds i actes "que no són benvinguts enlloc i menys en una localitat acollidora, integradora i diversa com Sitges".

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat