Restablerta la circulació de trens entre Vilanova i Garraf per una via a una velocitat màxima de 30 km/h

La circulació de trens entre Vilanova i Garraf s'ha restablert parcialment aquest dimecres al matí, l'endemà que el servei entre les dues estacions se suspengués pel descarrilament d'un tren Talgo a Sitges. Segons ha informat Adif, des de les 10.10 h els trens ja poden circular per una de les dues vies en el tram Garraf-Vilanova tot i que amb una limitació de velocitat de 30 km/h.

A banda, es continua amb els treballs de reparació a la via contigua. A primera hora d'aquest dimecres el servei encara estava suspès. Segons la darrera informació, pel que fa a l'R2 sud hi haurà dos trens per hora i sentit entre Barcelona i Sant Vicenç de Calders amb parada en totes les estacions. Entre Garraf i Barcelona quatre trens per hora i sentit.

En relació als serveis regionals, es manté l'oferta habitual i els trens Intercity circularan per via convencional com habitualment. Segons Adif, la circulació amb la capacitat operativa restringida comporta increments de temps de viatge. Mentrestant, els tècnics continuen treballant en la reparació de la infraestructura per a poder restablir la circulació per les dues vies una vegada finalitzin les actuacions.

Per causes que s'estan investigant, un tren Talgo sense passatgers va descarrilar a Sitges aquest dimarts al matí. Segons va informar Protecció Civil, les línies afectades ahir arran del descarrilament són l'R2 Sud, R12, R15, R16 i R17 i els trens de llarga distància.

Des de la incidència, Renfe ha posat en marxa un dispositiu per donar resposta a la demanda dels viatgers. A primera hora d'aquest dimecres, Renfe ha explicat que per a facilitar la mobilitat dels viatgers, ha posat en marxa un servei d'autobusos des de Castelldefels fins a Vilanova i la Geltrú.

A banda, els viatgers de Cambrils s'estan desviant de manera puntual en trens Renfe d'alta velocitat. Finalment, als viatgers dels trens Intercity del Corredor Mediterrani, Renfe els oferirà el viatge als trens de llarga distància que utilitzen la línia d'alta velocitat Camp de Tarragona-Barcelona.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat