Solucionada l'avaria de la catenària a Garraf que ha provocat retards d'una hora a l'R2 i als regionals cap al sud

Dues de les tres avaries que han complicat la mobilitat dilluns a la xarxa de Rodalies ja s'han solucionat. Adif ha informat a les 11h50 que havia reparat la incidència per una falta de tensió a la catenària de Garraf detectada a primera hora.

Segons fonts de Renfe, hi ha hagut retards d'una hora a l'R2S i als regionals que van cap al sud en el seu pas per l'estació, per on els trens circulaven per via única. En canvi, a la Llagosta, un dels altres punts calents aquest matí de retards a la xarxa de trens, la situació encara no s'ha normalitzat. Fonts d'Adif han explicat a l'ACN que la incidència tècnica a la catenària s'ha reparat però encara s'ha de retirar un tren que està aturat a l'estació. En aquest punt, se circula per via única.

La incidència en aquesta localitat del Vallès Oriental ha provocat retards a l'R2N i a regionals com l'R11, que en alguns casos, han suposat pels passatgers arribar amb retard d'una hora al punt de destí.

Una altra incidència que s'ha solucionat amb més rapidesa és la d'un tren que ha patit una averia mecànica entre Hospitalet i l'estació de Sants, a les 10h00 i que ha causat uns 25 minuts de retards a l'R1, R3 i R4.

Amb tot, la coincidència de diverses averies i d'un dia de pluja fa que la normalització de la circulació es compliqui.  

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat