Rescaten sa i estalvi el conductor d'un cotxe que ha estat arrossegat per la riera de Vilassar

Rescaten sa i estalvi el conductor d'un cotxe que ha estat arrossegat per la riera de Vilassar
Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest diumenge al matí el conductor d'un cotxe que ha estat arrossegat per la crescuda de la riera de Vilassar, a Vilassar de Mar (Maresme). L'avís del succés s'ha rebut a les 08.35 hores a l'alçada de la Ronda de Vilassar amb el carrer de Maria Vidal.

El vehicle ha quedat encallat sota un pont i els efectius d'emergències han pogut treure l'ocupant –un home de 75 anys- sa i estalvi. Els Bombers han rebut des de les 22.30 hores de dissabte 157 avisos relacionats amb les fortes tempestes, la majoria concentrats al Maresme, per incidències elèctriques, filtracions i acumulacions d'aigua o desperfectes en edificis. D’aquests, 94 han estat entre les 10 i les 12 hores.

Dels 94 avisos de les últimes dues hores, 38 han estat a la regió d’emergències Metropolitana Nord i 19 a la sud. Des de l’inici de l’episodi, els Bombers han rebut 284 avisos. Molts dels del dissabte van ser per la calamarsada que va caure a la Sénia.

Els Bombers de Barcelona han atès 76 incidències a la capital catalana, totes elles de petita envergadura. Durant poca estona s'ha tallat el túnel de plaça Espanya per acumulació d'aigua. 

Fins a les 11 hores, el telèfon d'emergències 112 ha rebut 663 trucades pel temporal de pluja. La majoria de trucades s'han rebut del Baix Llobregat, Montsià, Barcelonès i Maresme.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat